Den 30.11.08

Da er det bare 25 dager i gjenn til Julaften. Jeg gler meg sann til å sette meg i god stolen med et teppe, og en kopp kakao. Mens ribba koser seg på ovnen. Og Peisen gløder av glede. mens det snør ute.

På tven er det mikkesjul, donald og vennene hans. og tante pose og hovmeteren, og mye mer.
Og så kommer kvelden, middagen kommer på bordet. gleden til å smake på ribba er større en før.
Og som alltid så smaker maten best på Julaften. den er saftigst, dagen etter smaken maten som den alltid har gjort før. Like smakløst og ingen glede til å spise.

Og når man er ferdige med det. så kommer sofaen på ny. ligger der å stønner av glede for å ha forspist seg.
en liten time etterpå det, så kommer gavene. Jeg lurer litt på om jeg får den flasken med (italiensk rødvin, Da luca) min favoritt vin. har fått den siden jeg var 16år. Så jeg får nokk den i år og. Gjett om det er et høgdepunkt.

Og vinen smaker også best på julaften, det er litt merkelig. Men det er jo bare godt, at det er sann.
Men man skal aldri gå full i senga, på julafta. Det er bare dumt. Man skal nyte alkoholen og maten. denne dagen. fordi maten og drikken smaker aldri så godt, før 1år senere.

Advent Folkens.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kim Og Lars<33333

Kim Og Lars<33333

17, Ålesund

Godagen alle som er innom min blogg. Denne gutten kommer til å gjøre det umulige til det mulige. bare les min historie og du vil bli interesert. En dag satt jeg i vinduet og såg utover mot vannet, himmelen hva rosa og litt gult enkelte steder. himmelen hva som en dans på en rose. Og medan jeg satt der med te-en min så tenkte jeg på hvordan drømme mannen skulle være. han skal ikke være opptatt av sex, men bør være god i senga!!! hahaha så pass må man kreve. neiii nå tuller jeg fælt her. Han børe være en gutt som liker å sitte i armkroken og kan godt være romantisk, overaske med middager, roseblader på gulvet og fyr i peisen og stearinlys rundt om kring i rommet. og en hærlig duft av middagen som står på bordet. kan gjærne ligge på sofaen og se film og ligge å stryke på hværandre(rett og slett kose seg med en film) noen å le sammen med, noen å være sammen med og dele alt med. om det er godt eller ondt som plager gutten så må man altid kunne prate om sine problemer. Og føle seg trygg på sin kjærste eller kommende type. jeg er ikke så krav stor, små gleder er som oftest store gleder. [pre] Litt om mitt liv.... jeg er en gutt på 16år, alltid ett spruddlendes humør og aldri en sur mine(selv om jeg kan ha mine sure dager jeg med, som alle andre!!!! men det er selvsakt mange faktorer som spiller inn her) jeg liker å overaske folk med noe hyggelig og koselige ting. er alltid i møte kommendes, og sjarmerendes på mine områder. ( jeg må innrømme det er fryktelig vanskelig å skrive om seg selv, men det går) Språk som jeg liker: jeg er dødelig forelska i Fransk og italiensk. til og med kulturen.( jeg er litt rar der, kansje) Favoritt mat: Stekt Laks med bakt potet og rømmesaus og en riktig god salat med. gjærne en fyldig rødvin(ikke for syrlig) PS: jeg lager gjærne maten, elsker å lage mat, enda hyggligere om noen vil hjelpe meg. SVAKHETER med meg: Designere, Dansere, Hyggelige gutter som er søte og kan å lage mat. og elsker å sitte i armkroken (som dem kaller det) Reiser: ÅÅÅ, jeg har alltid drømt om Paris og Roma. så dit vil jeg reise. og gjærne bo der. VIST JEG HADDE EN KJÆRSTE OG HAN VILLE BO I ETT ELLER ANNET STED. SÅ FLYTTER JEG I FRA RIKDOM TIL FATTIGHET OM DET SKULLE VÆRE NØDVENDIG. FOR GUTTEN MIN ER VIKTIGERE EN RIKDOM!!!! Favoritt Filmer: hmm, den hva vanskelig. men morsomme filmer er selvsakt en favoritt. men liker godt spennings filmer og litt sann jente filmer i grunnen... Ting Som Er Viktig For Meg: Ærlighet er absolutt viktigst for meg, og at man kan stole på hverandre og Lykke. GUTTER!!!!!!! RIKDOM OG SEX ER IKKE ALT I VÆRDEN. SKALL MAN FINNE KJÆRLIGHETEN SÅ MÅ MAN VÆRE ÆRLIG OG AT DU TENKE MER PÅ DEN DU SKAL VÆRE SAMMEN MED!! EN DEG SELV.

Kategorier

Arkiv

hits