Mine veninner skrev dette om meg. sweet :-)

Kim Endal the dramaqueen,

                                  in the drama town.

                                                     whit the drama friends. 

                                    And he is Gay and Singel!!!!

 


En liten innledning

Jeg gler meg skikkelig til å flytte sammen med piene mine. vi skal bo på Aker Brygge.
og kose oss på shopping og drikke kaffe latte resten av livet vårt.... Hehe nå tuller jeg fært.
Vi skal hvertfall få en opplevelse for livet å få oss en real utdanning. Jeg skal gå stylistskole
visst det var noen som lurte, så ser dere vel meg på tv'en om en 2 , 3 år.

 

 

Oslo neste år (?)

<3

I leiligheten blir det stappet inn med:
Andrea, kim, Mathilde, Camilla og Katinka :) 

Åhhhhhhh, sååå jeg gler meg. og da kan jeg besøke
noen bekjente (Jeg har da en i sikte da)

 

 

 

Livet Til Kim Endal ;)

<3

Kim er for det meste en glad gutt, med mye sprell. liker å kose seg med ett glass vin og Jente kveldene med Skrekk film :)

Livet mitt består av noen elementer:

Gutter

Veninner (dem er jo så søøøøøøøøteeee...) men gutter er best.... livet uten gutter, (gud bedåre mei vell, det hadde vært jomfru kolstad, sin største mareritt.) ( Andrea her, åhhh, what a Dramaqueen) men gubbevare mæ vell, for en bedårendes gutt) Glad i deg kim)

Mathilde her: enig i det, men jeg er desverre gift med meg selv. jeg har vært gift i 17år.... det er mitt og baaaare mitt:)

 

Kim her, Elsker dere for alt på jord mine kjære jenter. Vil ALDRIIII SKILLEST FRA DERE. DERE ER MINE TIL DØDEN SKILLER OSS... AMEN

Mathilde: Helvette. jeg er ikke gift med meg selv lengre, må faen me dele seng med den jævla homoen der. buhuhuhuhu

Andrea her: Faen, helvette måsjabjønn. Han er min ektemann. >I want to kill you, Darling.

 

 

Her har piene mine beskrivet meg med 10 år:

ops.. ord

 

1. Snill

2, Morsom

3. Omtenksom

4. Tilstedeværende

5. Oppmerksomhetsjuk

6. Vakker

7. Like vakker på utsiden som innsiden

8. Humoristisk

9. Tillitsfull

10. Slank

 

<3

Kim, the next top model

klem gunnar

Btw: Gunnar er ektemannen til vår kjære TuridKim's godheter:
Elsker vin
Intreserer meg for vælvere og skjønnhet
Gutter skal analyseres, velg og vrak metode, så finner du den rette
Telys er da en god ting
Sminke
Pasta bolognese, å en desh estragon basilikum..aaaah, si si pablo....
filmer, ja filmer.. hva er da en kjedlig skolekveld, uten en god film, ååh et godt glass vin..?ah
musice,
oui oui le franc....
Stil
Din aktivitet
I dag (1/20)

Totalt (1113/2000)

Finn borger


Søk i Nettby

Sist pålogget
Informasjon
Inviter en venn


10 invitasjoner

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kim Og Lars<33333

Kim Og Lars<33333

17, Ålesund

Godagen alle som er innom min blogg. Denne gutten kommer til å gjøre det umulige til det mulige. bare les min historie og du vil bli interesert. En dag satt jeg i vinduet og såg utover mot vannet, himmelen hva rosa og litt gult enkelte steder. himmelen hva som en dans på en rose. Og medan jeg satt der med te-en min så tenkte jeg på hvordan drømme mannen skulle være. han skal ikke være opptatt av sex, men bør være god i senga!!! hahaha så pass må man kreve. neiii nå tuller jeg fælt her. Han børe være en gutt som liker å sitte i armkroken og kan godt være romantisk, overaske med middager, roseblader på gulvet og fyr i peisen og stearinlys rundt om kring i rommet. og en hærlig duft av middagen som står på bordet. kan gjærne ligge på sofaen og se film og ligge å stryke på hværandre(rett og slett kose seg med en film) noen å le sammen med, noen å være sammen med og dele alt med. om det er godt eller ondt som plager gutten så må man altid kunne prate om sine problemer. Og føle seg trygg på sin kjærste eller kommende type. jeg er ikke så krav stor, små gleder er som oftest store gleder. [pre] Litt om mitt liv.... jeg er en gutt på 16år, alltid ett spruddlendes humør og aldri en sur mine(selv om jeg kan ha mine sure dager jeg med, som alle andre!!!! men det er selvsakt mange faktorer som spiller inn her) jeg liker å overaske folk med noe hyggelig og koselige ting. er alltid i møte kommendes, og sjarmerendes på mine områder. ( jeg må innrømme det er fryktelig vanskelig å skrive om seg selv, men det går) Språk som jeg liker: jeg er dødelig forelska i Fransk og italiensk. til og med kulturen.( jeg er litt rar der, kansje) Favoritt mat: Stekt Laks med bakt potet og rømmesaus og en riktig god salat med. gjærne en fyldig rødvin(ikke for syrlig) PS: jeg lager gjærne maten, elsker å lage mat, enda hyggligere om noen vil hjelpe meg. SVAKHETER med meg: Designere, Dansere, Hyggelige gutter som er søte og kan å lage mat. og elsker å sitte i armkroken (som dem kaller det) Reiser: ÅÅÅ, jeg har alltid drømt om Paris og Roma. så dit vil jeg reise. og gjærne bo der. VIST JEG HADDE EN KJÆRSTE OG HAN VILLE BO I ETT ELLER ANNET STED. SÅ FLYTTER JEG I FRA RIKDOM TIL FATTIGHET OM DET SKULLE VÆRE NØDVENDIG. FOR GUTTEN MIN ER VIKTIGERE EN RIKDOM!!!! Favoritt Filmer: hmm, den hva vanskelig. men morsomme filmer er selvsakt en favoritt. men liker godt spennings filmer og litt sann jente filmer i grunnen... Ting Som Er Viktig For Meg: Ærlighet er absolutt viktigst for meg, og at man kan stole på hverandre og Lykke. GUTTER!!!!!!! RIKDOM OG SEX ER IKKE ALT I VÆRDEN. SKALL MAN FINNE KJÆRLIGHETEN SÅ MÅ MAN VÆRE ÆRLIG OG AT DU TENKE MER PÅ DEN DU SKAL VÆRE SAMMEN MED!! EN DEG SELV.

Kategorier

Arkiv

hits