Film innspilling, Den store dagen for Kim Endal

Den 30.01.09 

I morgen på Lille Løvenvold Cafe blir jeg filmet og intervjuet. Om hvordan livet mitt er, og hvordan det er å være HOMO i dagens samfunn. 

Hvordan var livet ditt før du fant ut at du er homo? Nei si det. vent å se når filmen er ferdige. thihihihi<3

Mitt liv blir also dokummentert. Men jeg føler faktisk det er ingen stor greie egentlig. Greit at mange mennsker kommer til å se den dokkummentaren. Men jeg er jo bare et vanlig mennske. Om jeg er International model eller Værdens mest berømte film skuespiller.

Så vil jeg alltid være den Kimen alle kjenner. Jeg vil ikke bli overlegen, et mennske alle skal frykte(pga status) 
Jeg er Lillian for noen venninner. Er Kim for familien. Og Turid og Gunnar er fantastiske folk i Andreas verden. 

Men det er jo sann at jeg skal bli klistra inn på en film. Og den skal vist publiserast ut i norge.

Det er jo litt gøy å tenke på, men gjør man en feil ting på den dokummentaren så er jeg mildt sagt død. 
Men showbisniss er jo sann, det er morro så lenge det varer. Og så gråter man som om man skulle hatt kjærlighets sorg. når film livet er over. 

men nå må jeg tilbake til engelsk stilen min. 

Klem og kos fra Kim<3

6 kommentarer

30.jan.2009 kl.10:13

Å, lykke til da, Kim! Gleder meg til å se. Når blir det mulig tror du?

Andrea

30.jan.2009 kl.21:49

Herregud KIM! Det e et skoleprosjekt, ikke en hollywood film XD
hehehehe, poesi orda dine får ho Turid te å ta fram kaffen og kryssordet

hei

31.jan.2009 kl.02:43

vet ikke. men den skal vises på volda film messe, og den filmen som vinner går videre. jeg vet jeg har tedenser til at ting høres bedre ut en hva det er. men film er film.

Katinka

31.jan.2009 kl.18:50

kim, de ekke nokke hollywood dok. De e jo bare et skoleprosjekt xD hahaha, du blikke akkurat berømt noo :p

Arvid

03.feb.2009 kl.17:29

Heisann!
Kul blogg! Gratulerer med debutering som skuespiller/ tv kjendis! hehe... til skoleprosjektet! ;)

04.feb.2009 kl.12:12

kan du ikke komme med video inlegg?:)

Skriv en ny kommentar

Kim

Kim

17, Ålesund

Godagen alle som er innom min blogg. Denne gutten kommer til å gjøre det umulige til det mulige. bare les min historie og du vil bli interesert. En dag satt jeg i vinduet og såg utover mot vannet, himmelen hva rosa og litt gult enkelte steder. himmelen hva som en dans på en rose. Og medan jeg satt der med te-en min så tenkte jeg på hvordan drømme mannen skulle være. han skal ikke være opptatt av sex, men bør være god i senga!!! hahaha så pass må man kreve. neiii nå tuller jeg fælt her. Han børe være en gutt som liker å sitte i armkroken og kan godt være romantisk, overaske med middager, roseblader på gulvet og fyr i peisen og stearinlys rundt om kring i rommet. og en hærlig duft av middagen som står på bordet. kan gjærne ligge på sofaen og se film og ligge å stryke på hværandre(rett og slett kose seg med en film) noen å le sammen med, noen å være sammen med og dele alt med. om det er godt eller ondt som plager gutten så må man altid kunne prate om sine problemer. Og føle seg trygg på sin kjærste eller kommende type. jeg er ikke så krav stor, små gleder er som oftest store gleder. [pre] Litt om mitt liv.... jeg er en gutt på 16år, alltid ett spruddlendes humør og aldri en sur mine(selv om jeg kan ha mine sure dager jeg med, som alle andre!!!! men det er selvsakt mange faktorer som spiller inn her) jeg liker å overaske folk med noe hyggelig og koselige ting. er alltid i møte kommendes, og sjarmerendes på mine områder. ( jeg må innrømme det er fryktelig vanskelig å skrive om seg selv, men det går) Språk som jeg liker: jeg er dødelig forelska i Fransk og italiensk. til og med kulturen.( jeg er litt rar der, kansje) Favoritt mat: Stekt Laks med bakt potet og rømmesaus og en riktig god salat med. gjærne en fyldig rødvin(ikke for syrlig) PS: jeg lager gjærne maten, elsker å lage mat, enda hyggligere om noen vil hjelpe meg. SVAKHETER med meg: Designere, Dansere, Hyggelige gutter som er søte og kan å lage mat. og elsker å sitte i armkroken (som dem kaller det) Reiser: ÅÅÅ, jeg har alltid drømt om Paris og Roma. så dit vil jeg reise. og gjærne bo der. VIST JEG HADDE EN KJÆRSTE OG HAN VILLE BO I ETT ELLER ANNET STED. SÅ FLYTTER JEG I FRA RIKDOM TIL FATTIGHET OM DET SKULLE VÆRE NØDVENDIG. FOR GUTTEN MIN ER VIKTIGERE EN RIKDOM!!!! Favoritt Filmer: hmm, den hva vanskelig. men morsomme filmer er selvsakt en favoritt. men liker godt spennings filmer og litt sann jente filmer i grunnen... Ting Som Er Viktig For Meg: Ærlighet er absolutt viktigst for meg, og at man kan stole på hverandre og Lykke. GUTTER!!!!!!! RIKDOM OG SEX ER IKKE ALT I VÆRDEN. SKALL MAN FINNE KJÆRLIGHETEN SÅ MÅ MAN VÆRE ÆRLIG OG AT DU TENKE MER PÅ DEN DU SKAL VÆRE SAMMEN MED!! EN DEG SELV.

Kategorier

Arkiv

hits