Kim på Sykehus

Tro det eller ei.

I dag kl 12.00 ble jeg fraktet med ambulanse til volda sykehus. Pga store smerter på venstre bryst side.Legen og ambulanse personalet trodde det var hjerte innfark på utslagene.

Og jeg ble kjørt i full fart til Volda Sykehus, der blir jeg møtt med akkutt mensker som kobbler til masse ledninger osv.
blodprøve og rønken av lungene mine osv.

Jeg hater sprøyter og leger, så denne dagen her har vært et mareritt for meg. Og jeg var så redd at det kunne være noe alvorlig. Men legene sa at symptomene var skremmende lik med hjerte innfark. Men etter 2 uker med ekstrem influense(feber, hoste, hoste, hoste og oppkast) så var muskelene mine rundt hjerte området utslitt, og reagerte i aktive puls slag, for å beskytte seg selv.

Utrolig å høre det legen sa. Men fy faen for noen smerter. Hva blir det neste? det er bare sann 3-4 mnd sia jeg hadde en nyre stein, som jeg måtte kjempe med(store smerter der å)

Jeg syns det bør være nokk smerte på meg nå, jeg har lidd med kjærlighets sorg og smerter i kroppen så lenge. at det burde ta slutt.

men jeg er glad for at det ikke var mer alvorligere en ødelagte muskler(rundt hjerte området) Utrolig ikke sant.


klemm=)

Bilde kommer i morgen, jeg er så sliten i dag. at jeg ikke orker å ta bilde å legge ut. sorry

5 kommentarer

Andrea

02.mar.2009 kl.04:16

hoffdåååååå

02.mar.2009 kl.14:34

kom med bilda no'a, kim

k

02.mar.2009 kl.14:51

stakkars vennen.. lu

StianK

03.mar.2009 kl.22:54

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH, døde du da?

kim

05.mar.2009 kl.14:27

Hei, nei jeg døde ikke. Jeg er helt frisk nå. Og er klar til å blogge i gjenn.

Skriv en ny kommentar

Kim

Kim

17, Ålesund

Godagen alle som er innom min blogg. Denne gutten kommer til å gjøre det umulige til det mulige. bare les min historie og du vil bli interesert. En dag satt jeg i vinduet og såg utover mot vannet, himmelen hva rosa og litt gult enkelte steder. himmelen hva som en dans på en rose. Og medan jeg satt der med te-en min så tenkte jeg på hvordan drømme mannen skulle være. han skal ikke være opptatt av sex, men bør være god i senga!!! hahaha så pass må man kreve. neiii nå tuller jeg fælt her. Han børe være en gutt som liker å sitte i armkroken og kan godt være romantisk, overaske med middager, roseblader på gulvet og fyr i peisen og stearinlys rundt om kring i rommet. og en hærlig duft av middagen som står på bordet. kan gjærne ligge på sofaen og se film og ligge å stryke på hværandre(rett og slett kose seg med en film) noen å le sammen med, noen å være sammen med og dele alt med. om det er godt eller ondt som plager gutten så må man altid kunne prate om sine problemer. Og føle seg trygg på sin kjærste eller kommende type. jeg er ikke så krav stor, små gleder er som oftest store gleder. [pre] Litt om mitt liv.... jeg er en gutt på 16år, alltid ett spruddlendes humør og aldri en sur mine(selv om jeg kan ha mine sure dager jeg med, som alle andre!!!! men det er selvsakt mange faktorer som spiller inn her) jeg liker å overaske folk med noe hyggelig og koselige ting. er alltid i møte kommendes, og sjarmerendes på mine områder. ( jeg må innrømme det er fryktelig vanskelig å skrive om seg selv, men det går) Språk som jeg liker: jeg er dødelig forelska i Fransk og italiensk. til og med kulturen.( jeg er litt rar der, kansje) Favoritt mat: Stekt Laks med bakt potet og rømmesaus og en riktig god salat med. gjærne en fyldig rødvin(ikke for syrlig) PS: jeg lager gjærne maten, elsker å lage mat, enda hyggligere om noen vil hjelpe meg. SVAKHETER med meg: Designere, Dansere, Hyggelige gutter som er søte og kan å lage mat. og elsker å sitte i armkroken (som dem kaller det) Reiser: ÅÅÅ, jeg har alltid drømt om Paris og Roma. så dit vil jeg reise. og gjærne bo der. VIST JEG HADDE EN KJÆRSTE OG HAN VILLE BO I ETT ELLER ANNET STED. SÅ FLYTTER JEG I FRA RIKDOM TIL FATTIGHET OM DET SKULLE VÆRE NØDVENDIG. FOR GUTTEN MIN ER VIKTIGERE EN RIKDOM!!!! Favoritt Filmer: hmm, den hva vanskelig. men morsomme filmer er selvsakt en favoritt. men liker godt spennings filmer og litt sann jente filmer i grunnen... Ting Som Er Viktig For Meg: Ærlighet er absolutt viktigst for meg, og at man kan stole på hverandre og Lykke. GUTTER!!!!!!! RIKDOM OG SEX ER IKKE ALT I VÆRDEN. SKALL MAN FINNE KJÆRLIGHETEN SÅ MÅ MAN VÆRE ÆRLIG OG AT DU TENKE MER PÅ DEN DU SKAL VÆRE SAMMEN MED!! EN DEG SELV.

Kategorier

Arkiv

hits