Til Kjære Matilde. Min Solgudinne.

Til min Kjære Matilde ?.

Siden jeg skrev et brev til Andrea er det rett og rimelig at jeg skriver til deg også. Kan jo ikke gjøre noe forskjells behandling her. Nå må du sette deg godt ned å høre etter!

 

Du Mathilde, Du Mathilde??

Du har sjarmert meg snart gjennom ett helt skole år, og siden jeg og Andrea ?Krangla? så har det ikke blitt noe mellom meg og deg. Men jeg har fått tid til å tenkt litt.

Jeg har behandla deg urettferdig!!!

Det var bare meg og Andrea som har hengt sammen, du har blitt utestengt, og sann skal det ikke være.

I begynnelsen så var vi alle 3 sammen, men hvorfor det ble slutt vet jeg ikke. Men jeg og Andrea nevnte ofte. Hva har Mathilde gjort i dag? Vet ikke svarte, jeg. Du ble bare borte, var det pga at jeg og Andrea gikk så godt sammen? Eller? Kunne du fortelle meg det? Og kom for all del og ikke si at jeg ikke inviterte deg til Italiensk mat, og overnatting. For det vet jeg gjorde, men jeg vet også at jeg sluttet å spørre fordi du alltid svarte NEI.

Jeg husker festen hos Andrea, når jeg ringte politet og anmeldte de 2 Trønderene. Det gjorde jeg og Andrea pga, jeg var kjempe redd for deg. Alt kan skje, spess når vi ikke kjenner dem., fra før av. Vi smurte kanskje ganske mye på når vi snakka med politiet, men det gjorde vi i hensyn. Vi ville dem skulle gjøre noe med saken. Og ikke minst for å redde deg fra situasjonen.

Fra no av, skal det bli Gudinnen, Dragen og Lille Mor!! Vist du vil ha meg tilbake da?

For du har så mye å by på kjære:

1.      Du er så skjønn og godhjerta, sprer glede og tilværelse for meg.

2.      Du er intelligent, kreativ og ikke aller minst Kjærlig oven for dine venner.

3.      Jeg har sett på deg som den vakkre, og humør spredendes jenta som jeg kjenner. Men du har noen sure dager du som oss alle andre.

4.      Jeg savner å gi deg en klem!!

5.      Jeg savner IDEANE DINE!! Og smilet du alltid gav meg.

 

 

 

Hva skulle jeg gjort uten deg?

Jo det skal jeg si deg!

Skole dagen, hadde blitt kjedelig uten deg(det har jeg merka). Og vist jeg ikke hadde deg, hvem skulle jeg hatt da. Alle de menneskene jeg kjenner, elsker jeg over alt på jord. Selv om jeg ikke alltid viser det til den personen. Så skal du vite at sinte, sure, gammle kråka her er KJEMPE GLAD I DEG=)

Du skulle bare vist hvor mange gode minner vi har sammen, Husker du dem?

Vi har sittet på lille og kosa oss, og jeg glemmer aldri første skolen dagen, da jeg så deg i klasserommet=) jeg er reddet!! Tenkte jeg. For jeg kjente deg litt fra før av.

 You was born to make me happy. Because you is the only one in my life, to bring me so much love and happiness.

Jeg glemmer aldri den dagen jeg spurte deg og Andrea vil dere flytte til Oslo med meg, dere begge sa ja. Og så ble det nei, etter tiden fløy. Men begrunnelsen var god nokk for meg.

Vi har plaga naboene mine, vært på fest sammen, og gudene vite hva vi ikke har gjort.

Jeg glemmer aldri skuespillet vi gjorde for June, vi fikk 5+ og da vart vi jokjempe glade=)

Du skjønner det Mathilde, jeg husker det meste. Og jeg setter pris på det meste, og det er jo også tanken som teller. Bare ett smil i fra deg, er nokk til å smelte isen i Antarktis. Dine øyne er vakrere en du tror, for meg er det sol gudinnen som smiler til meg. Når du smiler, som sagt.

Jeg har aldri møtt noen som har greid å overleve situasjoner så godt som deg, du har overlevd: ensomhet, kjærlighets sorg, opperasjon, sorg, fattigdom, og mye annet.

Men du står på som en heltinne som har slått halve Coloseum og vunne gull.

Klem fra den gamle sure, sinte, gretne Kim=) Som er mer glad i deg, en du aner.

 

Håper vi kan tilgi hverandre og håpe på 3-4 mnd med latter og moro. Venner er viktig for meg, en venn mindre. Føles ut som en rynke har kommet i ansiktet mitt.( og du vet hvor stor panikk jeg har for rynker)?..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kim

Kim

17, Ålesund

Takk til dere alle som leser og kommenterer bloggen min. Kommenter, jeg blir glad for alt=)

Kategorier

Arkiv

hits