Reise til besta=)

I dag reiser jeg hjem til min Kjære bestemor, bestefar og pappa.

Jeg tenkte å vende nesen min litt hjem. Det er jo ikke så ofte jeg besøker dem, så jeg tenkte å benytte sjansen nå. Mamma hører jeg ikke noe av, jeg lurer på hvor hun blir av?

 Jeg har vært så opptatt i det siste, og så bor hun ganske langt unna. Så jeg rekker ikke å besøke henne så ofte. Men det gjør jo jeg ikke besta og dem heller da.

Men besta ringer meg hver eneste dag, det er jo ganske koselig. Fordi vi er stort sett enig da. Og så ringer hun kl 07.50 da. 25minutter før skolen min starter, så det passer fint.

Men vist andre personer skal ringe meg, så er det nesten umulig å få tak i meg, annet på tilfeldige tidspunkt, men send en melding, det er det sikreste med meg. Da får dere svar!!

Men det skal bli koselig å besøke bestemor, jeg får mat, hus, og ikke minst røyk med henne. Så da kommer jeg gjerne, men jeg må jo tilbake til byen på søndag.

Tenk at besta har spandert frankrike turen min=) aww<333 er hun ikke snill?

Hun har et hjerte av gull, men iskald på utsiden. Det skal hun ha=) men du vet jo meg da? Er det noen som ikke liker meg blant venner? Nope?. Jeg er stort sett venn med alle jeg kjenner. Og det er koselig.

Nei folkens vi snakkes. Jeg må løpe, har en buss å rekke.

Klem og kos fra kim=)

4 kommentarer

camillamint

27.mar.2009 kl.11:43

Så snill bestemor!

Ha en fin helg.

Larstangen

06.apr.2009 kl.04:21

Vurdert å lære d gramatikk?
:)

kim

06.apr.2009 kl.22:21

Gidder ikke

13.apr.2009 kl.20:44

Gjort i påska?

Skriv en ny kommentar

Kim

Kim

17, Ålesund

Takk til dere alle som leser og kommenterer bloggen min. Kommenter, jeg blir glad for alt=)

Kategorier

Arkiv

hits