Novelle. Kim Endal

                            Novelle            03.04.09

Av Kim Endal           

B-gjengen

 

?Løp for faen, løp! . Sa jeg til vennen min. ?ahhh! ? hva skjedde! Spurte jeg. ?Jeg har blitt truffet, bare fortsett uten meg?. Sa vennen min. ? nei jeg kan ikke forlate deg her? sa jeg. ?jo du må, ellers dør vi begge?. Vennen min Mats lå midt i Sinsen gata og blødde som bare det. Bak oss kom noen folk med våpen for å drepe oss. Jeg hadde ikke mange alternativene. jeg burde redde Mats, men da dør vi begge. Vist jeg springer uten Mats, så vil jeg leve med dårlig samvittighet resten av livet mitt. Hva skulle jeg gjøre?

Jeg bestemte meg for å ta Mats på ryggen og satset, på at jeg og Mats kom i sikkerhet. Men mens jeg bar Mats, tenkte jeg og hørte alle skuddene fly forbi oss, jeg kunne høre bladene blåse, og jeg kunne lukte den friske lufta som minnet meg om barndommen min, da jeg var 5 år gammel og lekte med foreldrene mine. Men så kom jeg på når jeg møtte Mats første gangen. Jeg skulle ønske at jeg aldri hadde møtt Mats, fordi da ville jeg aldri ha vært i denne situasjonen.

jeg ser tryggheten, bare 15meter til. Jeg kunne høre skuddene fly forbi meg, og der var jeg og Mats i sikkerhet. ?Mats!!!? ? er du i live?? ikke et livs tegn. Mats var død, jeg kjente klumpen i halsen, begynte å vokse. Og tårene begynte å renne over. ?Maaaaaaaats, Maaats kom til bake? tårene rant nedover kinnet. Jeg kunne ikke stanse gråten, det føltes ut som jeg fikk 10 kniver i hjertet  mitt. Jeg elsket Mats over alt på jord, han stod ved min side i gode og onde dager. Vi støttet og trøstet hverandre, se film sammen, sjekke opp damer sammen. Vi hang sammen som erteris.

Jeg vil ut av dette! Vi skulle aldri ha rota oss bort i dette, Mats vi skulle holdt oss til film og damer. Men dessverre så greide vi å gå inn i en bakgate og der møtte vi B-gjengen, siden vi så dem selge dop. Så har vi nesten blitt drept hver eneste dag.  Siden den gang har jeg alltid ønsket å leve etter den fine drømmen jeg hadde. Det var så vakkert å ligge der å drømme, jeg drømte at jeg så at jeg og Mats var i paradis og lekte. Jeg så at jeg og Mats lo og hadde det fantastisk. Det var akkurat det jeg savnet i livet mitt nå. Å ha det fantastisk.

I drømmen min så satt jeg og Mats i en berg og dal bane, og kjørte i full fart. Og da berg og dal banen gikk nedover så jeg at skinnen var ødelagt og akkurat da toget kjørte av og vi falt ned i en evighet. Og jeg ble vekket av vekkerklokka mi. Akkurat da føltes det ut som om hjertet mitt ikke var der det skulle være, men det var som om hjertet mitt ikke var der det skulle være, men det var i halsen min.

Jeg gikk bort til døra langsomt, og så ut av det lille hullet alle har på døra. Der stod det nemlig en gutt i 20åra. Jeg gjenkjente han fort igjen, og viste at han var en løpegutt. Løpegutten ringte igjen og igjen mens jeg satt inntil døra og pustet tungt. Da han hadde sluttet og ringe reiste jeg meg for å se hva han drev med. Jeg ble helt sjokkert da jeg så han dirke opp døra. Nå visste jeg at de siste minuttene i livet mitt var talte. Jeg lukket øynene mine og tenkte på fortiden. Det var da tanken slo meg. Den største grunnen til at jeg var her, var at foreldrene mine hadde skilt seg. Jeg ble sur og sa noen stygge ord. Men det hjalp ikke. Noen strakser etterpå var døra åpen, jeg prøvde å rømme men det var umulig. Nå lukket jeg øynene mine og ventet på døden.

Løpegutten sa noen stygge ord og så begynte han å slå meg. ? Hjelp? ropte jeg. I mellomtiden ble jeg kastet fra vegg til vegg. Som en kasteball. I det ene øyeblikket virket det som om min bønn hadde gått i oppfyllese. Men hvem andre en satan selv som dukket frem i fra helvette. Han var bitter og sur. Og den store klubben av en arm som svingte i en voldsom hastighet, og smalt som det jomet i ansiktet mitt. En smal stripe av blod rant nedover langs skinnbeinet. Jeg rakk å få et glimt av satan som smilte fra øre til øre før jeg kollapset som twin towers.

Da jeg våknet var det blod over alt. Jeg ville sette en stopper for dette og løftet meg så vidt det var inn til kjøkkenet, det åpnet jeg en flaske med rottegift og så ble alt helt svart.

9 kommentarer

Mari

24.apr.2009 kl.10:25

Drit bra! :D

kim

24.apr.2009 kl.10:48

takk=)

Runa

24.apr.2009 kl.10:52

Bra :)

jeanettris.blogg.no :)

24.apr.2009 kl.10:56

Bra :) men hvorfor er det så mye spørsmålstegn der? :pSJEKK UT www.jeanettris.blogg.no , konkurranse hvor du kan vinne produkter fra ACO :)

SILJESØLBERG

24.apr.2009 kl.10:57

Søt header :))

kim

25.apr.2009 kl.01:22

tusen takk alle sammen=)

28.apr.2009 kl.11:21

Flink! du, e?!? kim!!

Ingunn

01.mai.2009 kl.17:07

Utrolig bra! Søt headeer! ;)

Lille My

14.mai.2009 kl.20:28

Veldig bra :)Hvar det en skole-stil ? 8)I så fall, hvilken karakter fikk du ? ^^

Skriv en ny kommentar

Kim

Kim

18, Ålesund

Takk til dere alle som leser og kommenterer bloggen min. Kommenter, jeg blir glad for alt=)

Kategorier

Arkiv

hits